BORGinsole

BORGinsole podoloog in Diest

Een Podologische zool is niet hetzelfde als een steunzool!

Steunzolen worden gemaakt en/of afgeleverd door een orthopedist of bandagist.

Om steunzolen te maken wordt er een gips- of schuimafdruk van de voeten gemaakt, eventueel aangevuld door een blauwdruk.

"K.B. 28.3.1995" Onder individueel aangepaste steunzool wordt verstaan: een steunzool waarbij wordt uitgegaan van ofwel voorgevormd en basismateriaal ofwel van basismateriaal.

Een Podologische zool is steeds op maat gemaakt, vertrekkende van een 3D scan van de voeten.

De correcties worden op maat gemaakt op basis van de verschillende opmetingen, zoals een analyse van je stappen en/of lopen. Hier wordt dus NIET gestart met een voorgevormde zool, zoals dit bij steunzolen wel het geval kan zijn.

"K.B. 07.03.2016" Podologische zolen: de zolen die aan volgende cumulatieve voorwaarden beantwoorden : a) individueel naar maat vervaardigd worden; b) de voorafgaande klinisch, biomechanisch en biometrisch onderzoeken werden uitgevoerd door een podoloog; c) niet moeten worden gecombineerd met orthopedische schoenen of deel uitmaken van een orthese of prothese.

Voor het maken van de podologische zolen werkt Justine Grusenmeyer samen met BORGinsole. Dit systeem biedt een uiterst nauwkeurig en kwaliteitsvolle methode om de beste zolen te bekomen. Neem gerust eens een kijkje op de website van BORGinsole.

Schoenadvies

Peuters en kleuters

Tieners

Dames

Heren

Meer weten of een afspraak maken?